top of page

Om oss

Boxen Säffle/ Åmål - CMN TRAINING

 

Mattias_edited.jpg

Mattias Nord

Mattias driver CMN Training 

och Boxen Säffle/Åmål

IMG_0305_edited.jpg

Angela Plate-Nord
Instruktör Angela är Grupptränings instruktör och ansvarar även för Angelas Boot Camp

ALLA KAN VARA MED, NYBÖRJARE TILL ELIT,  DU TRÄNAR EFTER EGEN FÖRMÅGA! VI HAR EN UNIK ATMOSFÄR OCH FILOSOFI SOM GER DIG UNIKA RESULTAT CMN TRAINING

BOXEN Säffle/Åmål bedriver MILITARY FITNESS OUTDOOR TRAINING både i Säffle och Åmål.

Vi är Licensierade ELEIKO Personlig Tränare. Certifierad enligt Almega Friskvårdsföretagens standard.
BOXEN SÄFFLE är vår träningslokal. Vi har inga speglar eller maskiner, här är det funktionell träning och "back to basic" som gäller! Vi har både inom och utomhuspass hela året om. Vi eftersträvar alltid högsta möjliga kvalitet på varje träningspass och vi är aldrig fler deltagare än att instruktören ser och kan coacha varje individ på passen.

Vårt måtto är att alla ska med och vi skapar en anda där alla i gruppen hjälper varandra. Vi har olika typer av gruppträningspass men vi jobbar alltid efter samma motto och för att få ut maximal kvalitet och effektivitet coachar instruktören med hög disciplin, dock alltid med glimten i ögat. Träning ska vara roligt och vi ser alltid till att ha roligt oavsett hur tufft det blir! Träna individuellt eller i grupp I Boxen Säffle så kan du få hela ditt träningsbehov tillfredsställt. Du kan träna individuellt  (funktionell fitness, styrketräning, styrkelyft, med din egna kroppsvikt, etc, etc) eller på våra funktionella fitness gruppträningar både inomhus och utomhus under hela året. Detta i en miljö som inspirerar till tuff träning som ger resultat. Den sociala gemenskapen är fantastisk. Du behöver ingen förkunskap och du behöver inte ha tränat innan, instruktören ser alltid till att coacha varje individ och skala ner övningarna så de passar alla nivåer.

Vi vill att du ska få resultat och vi kommer att göra allt i vår makt för att hjälpa just dig att nå dina mål! Här finns snakeropes, kettlebells, slamballs, olympiska ringar, chinsräcken, squat-racks, olympiska skivstänger (dam/herr) med bumperplates, repklättring, plyoboxar, TRX, hopprep, atlasstenar upp till 100kg, farmers walk, gymslädar, macebells, traktordäck, ab-wheels, strongman logs, agility ladder, aquabags, etc, etc.... All tänkbar utrustning för funktionell träning! Vid egenträning har du då tillgång till träningslokalen med hjälp av en kod och nyckelbricka. 

 MILITARY FITNESS OUTDOOR TRAINING Dessa unika utomhus-träningspass inspireras av militärens sätt att träna. Det är disciplin, kamratskap och intensiv träning. Vi lär oss att flytta gränser, att aldrig ge upp och att jobba tillsammans! Detta är gruppträning på riktigt! Vissa dagar blir det skitigt, vissa blir det blött, andra blir det extra tufft men; ALLA SKA MED! Vi lämnar ingen bakom och träningspassen anpassas efter gruppens förmåga på så vis att alla presterar efter sina egna förutsättningar! En sak som utmärker oss särskilt med gruppträningen är att inget pass är det andra likt. VARJE pass är unikt! Detta för att du som medlem ska utvecklas optimal och samtidigt ha riktigt roligt! Detta ställer extra stora krav på våra instruktörer men som du kommer märka så är det inga vanliga instruktörer. Våra instruktörer är mycket dedikerade och gör sitt yttersta för att du som kund ska få resultat!

 

Behöver du hjälp för att komma igång eller hjälp med träningsupplägg? Kontakta oss så hjälper vi dig! Vi kommer göra allt i vår makt för att hjälpa dig att lyckas med din träning och nå dina mål! Välkommen

bottom of page